TussenSchoolse Opvang


KomKids verzorgt de Tussen Schoolse Opvang van uw kind op basisschool De Regenboog. Wij vangen uw kind op en zorgen ervoor dat het in een ontspannen sfeer kan genieten van de meegebrachte boterhammen en het drinken.

Sylvia Noordijk is de coördinator van TSO De Regenboog. U kunt haar telefonisch bereiken op nummer 06-34657286 van 9.00 tot 14.00 uur of een e-mail sturen naar: tsoregenboog@komkids.nl

Voor alle kinderen die  voor het eerst gebruik maken van de TSO moet van tevoren een inschrijfformulier worden ingevuld en ondertekend en vervolgens ingeleverd op school. Op dit formulier kunt u uw kind aanmelden voor vaste dagen. Als u uw kind incidenteel op school wilt laten eten of als uw kind niet komt op een vaste dag, kunt u dit doorgeven door een sms of WhatsApp te sturen naar bovengenoemd telefoonnummer of een mail sturen naar het TSO mailadres. Wij ontvangen uw bericht graag voor 9.00 uur op de betreffende dag.

Hieronder vindt u het inschrijfformulier
inschrijfformulier TSO feb_2020.docx

Meer informatie kunt u vinden op de website van KomKids:

www.komkids.nl/tso-de-regenboog.html
  en op:
www.twitter.com/KomKids_TSO
 


Informatie over tarieven en betalen:
Tarieven en betalen met ingang van januari 2021.pdf
Algemene en betalingsvoorwaarden Tussenschoolse Opvang KomKids 2019.pdf

Het inschrijfformulier kunt u afdrukken en invullen. Als u het formulier heeft ondertekend, kunt u het op school inleveren. U kunt het ingevulde formulier ook scannen en mailen naar het hierboven genoemde e-mailadres.

Meer TSO