Vervolg TSO

Organisatie:

Voor of na het eten kan uw kind buitenspelen onder begeleiding van onze medewerkers; de kinderen doen een eigen spelactiviteit of de medewerkers bieden leuke activiteiten aan. Uw kind kan op sommige dagen ook binnen spelen. Hij of zij kan dan knutselen en/of binnen spelen. Al deze activiteiten vinden plaats in diverse ruimtes in de school. Zo verblijven de kleuters in het BSO lokaal en in een of twee kleuterlokalen. De kinderen van groep 3, 4, 5 en 6 eten en spelen in hun klaslokaal. De groepen 7 en 8 zitten in de schoolwoningen waar ze eten en spelen. Buitenspelen doen ze op het schoolplein van basisschool De Regenboog.

Het team van TSO medewerkers bestaat, naast een coördinator, uit vaste vrijwilligers die hun werk met veel plezier doen. Om de continuïteit te waarborgen werken ze zo veel mogelijk op een eigen groep op vaste dagen. Op deze wijze leren kinderen, medewerkers én leerkrachten elkaar steeds beter kennen.

Bij de TSO sluiten we aan bij de afspraken die school gemaakt heeft met de kinderen. Wij werken nauw samen met leerkrachten en ouders; voor én na de TSO is er altijd even contact met de leerkracht waarbij we eventuele bijzonderheden uitwisselen. Indien nodig, bijvoorbeeld als er iets is voorgevallen of als wij vragen hebben, dan bellen wij u op.

Van tijd tot tijd organiseren we een tosti-dag: we kondigen dit van te voren aan in de nieuwsbrief van school. De kinderen nemen hun eigen tosti mee van huis en de medewerkers zorgen er voor dat die wordt gebakken. Deze activiteit is een groot succes onder de kinderen. Dan is het altijd extra druk op de TSO.

Zelf mee eten

Wij -en vast ook uw kind- vinden het ontzettend leuk als u een keertje mee komt eten. Of dat nu is voordat u uw kind inschrijft of als uw kind al gebruik maakt van de TSO. Laat het ons weten en wij zorgen voor een extra bordje.