De school

Op De Regenboog vinden wij het belangrijk dat ieder kind zijn/haar mogelijkheden ontwikkelt in een sfeervolle, gestructureerde speel- en leeromgeving. Naast het bevorderen van zelfstandigheid en het leren dragen van eigen verantwoordelijkheid, werken we aan zelfvertrouwen en een stevige basis voor de toekomst.

In de verschillende menu’s kunt u meer informatie vinden over ons onderwijs en onze manier van werken en alle schoolactiviteiten. Bent u na het bekijken van deze website geïnteresseerd geraakt en bent u op zoek naar een goede basisschool voor uw kind? Dan nodigen wij u graag uit voor een gesprek en een uitgebreide rondleiding op onze school. De adresgegevens vindt u onderaan de website.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen.
Vraagt u dan naar onze administratieve medewerkster mevrouw Cora Hakkaart of onze directeur mevrouw Carolien van Collenburg. Er wordt dan een afspraak met u gemaakt voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school.

Ook kunt u via de <Contact>knop onder "Ouders" in de menubalk een formulier invullen. Hierin kunt u uw vragen stellen en versturen.

Wij willen u vooral verzoeken uw telefoonnummer in het tekstvak achter "bericht" te vermelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ons telefoonnummer: 010-4709392Foto: bezoek aan de boerderij aan de Woudweg