KomKids

Kindcentrum de Regenboog verzorgt inpandig de buitenschoolse opvang voor de kinderen van de basisschool van 4 tot 13 jaar. Er is een mooie, goed ingerichte ruimte op de begane grond hiervoor ingericht. Hier kunnen de kinderen leuke en uitdagende activiteiten verrichten. De kinderen worden begeleid door vaste pedagogisch medewerkers van KomKids.

Er is ook een buitenschoolse opvang bij kindcentrum Het Mirakel voor de kinderen van de basisschool. Hier werken ook vaste pedagogisch medewerkers van KomKids, die de kinderen ophalen bij school en naar het kindcentrum begeleiden. Daar is een grote mooie ruimte waar kinderen diverse activiteiten kunnen uitvoeren.

De kinderen spelen bij beide locaties zo vaak mogelijk buiten, dit kan op het schoolplein van de basisschool en er wordt ook veel buiten gespeeld in de omliggende wijk en natuur.

KomKids verzorgt tevens opvang gedurende de vakantieweken en bij studiedagen voor alle kinderen die er gebruik van willen maken en dat vindt plaats bij kindcentrum Het Mirakel.

Kindcentrum Het Mirakel biedt verder ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een Samenspel Op Maat groep voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar.

Kindcentrum de Regenboog verzorgt ook inpandig de halve dagopvang met VVE op de Regenboog. Er werken twee vaste pedagogisch medewerkers op een groep van 16 kinderen. De medewerkers werken met dezelfde methodiek als de school.

Mocht u vragen hebben dan kunt u deze gerust stellen aan het management van beide locaties. Het management is te bereiken via mirakel@komkids.nl of via 010-4493114. Op de website van KomKids, www.komkids.nl, kunt u tevens meer informatie vinden over bovenstaande kinderopvang en de beide kindcentra.